Напишіть нам

Новини

ITFC презентував перші результати дослідження під час Нідерландсько-Українського бізнес-форуму

26 Червня 2018

25 червня у м. Тернопіль, за участі Надзвичайного та Повноважного посла Королівства Нідерландів в Україні Еда Хукса, розпочав роботу Нідерландсько-Український бізнес-форум «Співробітництво з Нідерландами» та «Виробництво та переробка овочів, фруктів та ягід», участь у якому взяли нідерландські компанії та їх офіційні представники в Україні, що працюють у галузях рослинництва, тваринництва, харчової та легкої промисловості, енергоефективності, сфери послуг тощо.

На замовлення Посольства Королівства Нідерланди, ITFC було підготовлено першу частину дослідження бізнес-потенціалу західних регіонів України, результати якого були представлені на бізнес-форумі. Основною метою дослідження було проаналізуватипоточний стан досліджуваних агропродовольчих та промислових секторів,  виявлення перешкод, що стримують розвиток бізнесу в даних секторах і регіонах та визначення потенційних шляхів співпраці українського бізнесу з голландським.

Участь у заході, на запрошення Посольства Королівства Нідерландів в Україні, взяли голова Тернопільської обласної державної адміністрації Степан Барна, Голова Тернопільської обласної ради Віктор Овчарук, міський голова Тернополя Сергій Надал.

Під час заходу учасники обговорили роль України на світовому ринку, експортний потенціал української продукції, а також особливості голландських технологій, які можна застосувати у нас. Понад 90 учасників заходу дізналися про технології отримання енергії з відновлюваних джерел, про енергетичні культури, використання залишків сільськогосподарських культур для одержання енергії.

Назад до новин